Posted in Shopping

Disse trends vil du se i København i 2019

Disse trends vil du se i København i 2019 Posted on marts 21, 2019Leave a comment

København er en af Europas førende modebyer, og det er med god grund. Her finder du nemlig store modehuse, hotte brands og en befolkning, der elsker mode. København rummer et væld af forskellige butikker, og så er der Fasion Week flere gange årligt. I 2019 vil der være en række trends, som du kan være sikker på, at du ser på gaden i København. Her får du tre forskellige trends, som du skal huske, hvis du gerne vil være en del af modebilledet i København. Så er du forberedt på en sommer i København, hvor du har tjek på årets trends.

Tryk på tøj: Blomsterprint og lange nederdele

En af sæsonens helt store tendenser inden for kvindemode har været tryk på tøj i form af blomsterprint i alle afskygninger. Både i forskellige farver og størrelser, men også inden for mange forskellige produktkategorier. Vi har set det på kjoler, nederdele, bluser og tasker – og blomsterne forsvinder ikke lige foreløbigt. Især den danske modegigant Ganni har taget blomsterprintet til helt nye højder, og deres kollektioner har i sommerhalvåret været meget inspireret af disse forskellige print. Ganni selv er også blevet kendt for nogle helt bestemte blomsterprint, som stadig er i høj kurs på markedet. Miks dit blomsterprint med tryk på for at fuldende dit look.

Statements og tryk på T-shirts

En stor trend, som også har været dominerende de foregående år, har været tryk på tøj, og i år er det ikke kun på T-shirts, at det hitter. Både jakker og tasker er især blevet en del af den store trend, hvorpå tryk med statements, hjerter og andre små former og figurer fuldender looket. Tryk på tøj og accessories kan godt gå hen og stilne af igen, men de klassiske hvide T-shirts med tryk på vil altid være en klassiker i garderoben. Hvis ikke du har fundet den helt rigtige T-shirt med tryk på til dig selv endnu, så kan du nemt og billigt finde en efter lige præcis dine ønsker og i din størrelse hos billigshirt.dk. Så slipper du for et tryk eller et statement, der ikke helt passer til din stil, samtidig med at du vil have en fuldstændig unik T-shirt med tryk. Det er både en økonomisk og designmæssig fordel for dig, hvis du ønsker at skille dig ud.

Safaristilen

I 2019 kommer safaristilen tilbage, og til Fashion Week i København var det tydeligt, at de berige og grønlige nuancer var på vej tilbage. Året store trend vil være det typiske safarilook med jumpsuits med knapper og bindebånd, og de korte jakker i beige eller grøn. I stedet for sidste års farverige kjoler og jakker, så vil sommerens stil være mere afdæmpet, som i stedet for skaber et afslappet men stilet look på gaden. Du kan allerede nu finde et væld af inspirationskilder på nettet og i de mange butikker, som du finder i Københavns gader. De store brands som Ganni, WoodWood og Mads Nørgaard er allerede klar med sommerens mode, og her kan du finde en masse inspiration til dit safari-outfit.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *