Posted in København K Nørrebro Vesterbro

Distortion 2019

Distortion 2019 Posted on december 18, 20182 Comments

distortion 2019

Copenhagen Distortion Festival 2019 – Vi ved endnu ikke meget om festivalen, der hver år fylder Københavns gader med massevis af glade og festende unge danskere!

Det vi ved er, at det bliver larmende, det bliver beskidt og det bliver vildt. I følge rengøringseksperterne Glad Ejendomsservice er det en af de weekender på året, der leverer absolut mest affald i gaderne og gårdene omkring festivalen. Glad Ejendomsservice er dog kun glad for, at kunne hjælpe til i oprydningen efter en af Københavns årlige højdepunkter. Som de siger – det kan jo mærkes på bundlinjen! Roderiet og svineriet er for de fleste en mindre detalje og mest af alt et udtryk for populariteten ved festivalen.

Distortion 2019 kommer til at være fra 29. maj til 2. juni.

Oprydning efter Distortion. Distortion festivalen har gjort meget ud af at trods der er en stor mængde affald, så skal der også ryddes op. Der er ansat en lang række pantsamlere, der går rundt med grønne veste, som finder og samler flasker og dåser, der kan genbruges.

Om natten til morgenen har Distortion allieret sig med Københavns Kommune, hvor der kommer en masse feje og spulevogne, som hjælper med at gøre byen ren, så gaderne er relativt rene når folk møder ind dagen efter kl 0800 på arbejde.

Distortion 2019 LineUp

Der er endnu ikke kom et program for musikken endnu, men programmet i 2018 bød på navne som:

Acid Arab

Acid Pauli

Av Av Av

Chinah

Eats Everything

Ekali

Ghostface Killah

Iamddb

Princess Nokia

Mall Grabb

Solomun

Yaeji

Yxng Bane

 

Vi glæder os meget til at opleve, hvad der er på programmet i år. En ting er sikkert, der bliver meget arbejde for ejendomsservice virksomheder som Glad Ejendomsservice.

Nedenfor kan du se en aftermovie fra Distortion 2018.

Distortion Wiki

Distortion Festival er en festival, der finder sted i Københavns gader. Der er fokus på klubbing, elektronisk musik og moderne bykultur. Nogle af de mere faste steder som Distortion har besøgt er Refshaleøen, Nørrebro og Vesterbro. Distortion har eksisteret siden 1998.

2 thoughts on “Distortion 2019

  1. Min søn kan ikke komme i skole til tiden på grund af Distortion. Han kan heller ikke komme hjem uden at skulle kæmpe sig igennem horder af fulde mennesker. Min bil må ikke holde nærmere end en kilometer fra mit hjem. Vores hovedør bliver overpisset. Brugsen bliver omdannet til barskab og invaderet af fulde mennesker. Men skide være med det, bare der er en masse forstadsunger der kan få lov at feste igennem. Det er jo helt i Master Fatmans ånd..

  2. Niels Graversen, sikke fordømmende du er. Er Distortion nu blevet en fest for forstadsungerne. Du lyder fanme som en der bør flytte til forstæderne selv. Ja, der lugter lidt af pis i byen nogle dage. I forstaden lugter der er fims. Jeg foretrækker byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *