Posted in Børn Hele København Jul

Frederiksberg skøjtebane giver mange timers vintersjov

Frederiksberg skøjtebane giver mange timers vintersjov Posted on oktober 19, 2018Leave a comment

Frederiksberg skøjtebane

Frederiksberg skøjtebane byder på mange timers sjov for både voksne og børn. Du kan leje skøjter eller få dine egne slebet. Er du lidt usikker på benene, kan du leje en såkaldt pingvin at støtte dig til.

Hvert år bliver Frederiksberg Runddel omdannet til en skøjtebane, hvor både voksne og børn har mulighed for at slå sig løs på skøjter. Hvis du mangler et sted til en romantisk date, eller du har brug for et sjovt udflugtsmål med ungerne, er det derfor det oplagte sted for dig at tage hen.

Skøjtebanen åbner typisk den sidste weekend i november og lukker i slutningen af februar. Det kommer dog helt an på, hvordan det danske vintervejr arter sig. Hvis det regner meget, er banen også nødt til at lukke, da det ellers kan blive for farligt at skøjte.

Brug dine egne skøjter eller lej nogle

Du må gerne have dine egne skøjter med at stå på. Det behøver derfor ikke at koste dig noget at komme ud at stå på skøjter, da det er gratis at komme ind på banen. Har du brug for at få slebet dine skøjter, kan du få gjort det for 70 kroner.

Har du ikke dine egne skøjter, kan du leje nogle på stedet. Det koster 50 kroner per par. Hvis I er mange, der skal ud at stå på skøjter sammen, kan I reservere skøjterne på forhånd. Det er dog kun, hvis I er en gruppe på over 40 og ikke en skoleklasse. Du skal lægge dit sundhedskort som depositum for skøjterne. Har du ikke lyst til det, skal du i stedet lægge 500 kroner i kontanter.

Skal du ud at stå på skøjter med en, der ikke er så øvet, kan du leje en pingvin til vedkommende. Det er et hjælpemiddel, der er formet som en pingvin og kan hjælpe med til, at vedkommende kan holde balancen. Det koster også 50 kroner at leje sådan en.

Ingen ishockey og kun skøjtning mod uret

Når du vil skøjte på Frederiksberg skøjtebane, er det først og fremmest vigtigt, at du ved, at du skal skøjte mod uret. På den måde kommer du ikke til at skøjte mod andre, så der sker sammenstød.

Derudover skal du også være opmærksom på, at det kun er tilladt for dig at skøjte. Du må ikke spille ishockey. Bor du på Frederiksberg, og vil du gerne spille ishockey, kan du i stedet tage hen på skøjtebanen i Lindevangsparken. Der er hvert år en fodboldbane, der bliver omdannet til skøjtebane, og der må du gerne spille ishockey.

Frederiksberg Skøjtebane har hver dag fra slutningen af november til 31. december åbent mandag til fredag 11- 21 og i weekender og på helligdage fra 10-21. Fra 1. januar, til banen lukker i februar, er banen åben mandag til fredag 11-20 og i weekender og på helligdage fra 10-20. I hele perioden lukker udlejningen af skøjter en time før, banen lukker. Læs mere på https://www.frederiksberg.dk/borger/fritid-og-oplevelser/byens-rum-og-faciliteter/haller-baner-og-lokaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *