Posted in Hele København

Gode gaveideer til københavneren

Gode gaveideer til københavneren Posted on maj 20, 2019Leave a comment

Du kender sikkert til de årlige gaver, der skal købes til familien, når det er fødselsdag eller juletid. Det kan somme tider være svært at blive ved med at bibeholde kreativiteten, og ofte bliver det ønskesedlen, der afgør årets indkøb. Skal du igen finde en gave, og er det til en vaskeægte københavner, så slipper du måske for at skulle følge ønskesedlen endnu en gang. Vi kommer med gode gaveidéer til den trofaste københavner, så du kan finde en gave, der falder i god jord.

Du finder gaveidéer til ethvert budget, så du ikke behøver springe det for at spare tid og kræfter. Vi har fire gode gaveidéer til dig, og vi tør godt love dig, at du nok skal finde frem til den helt rigtige af slagsen.

Kom hurtigt rundt i gaderne

Har du et budget, der kan række et godt stykke, så er den helt ideelle gave til københavneren selvfølgelig en elcykel. En elcykel er godt i København, da det er langt nemmere at komme rundt på cykel, end det er med bilen. Men er der et godt stykke til arbejde, så kan det stadigvæk være en hård tur frem og tilbage mellem arbejdsplads og bolig. Samtidig slipper vi ikke udenom svedproblemet, som mange oplever dagligt på vej til og fra arbejde.

Med en elcykel vil det være slut med hårde og langsomme cykelture. Derfor er det en oplagt gaveidé til københavneren, der arbejder i en overkommelig afstand fra hjemmet. Samtidig giver det plus på samvittigheden, da elcyklen er et langt mere fornuftigt valg end bilen. De ligger i den dyre ende af en cykel rent prismæssigt, men du kan efterhånden finde en fornuftig elcykel til en fair pris på markedet.

Gavekortet

København er Danmarks største by, og det betyder også, at du her finder et væld af muligheder, når det kommer til både shopping og et godt måltid mad ude. Gavekortet er altid det sikre valg, men ikke desto mindre, så kan du sagtens overraske med dette i København. Der åbner ofte nye og spændende madkoncepter, så hvorfor ikke købe et gavekort til noget nyt og spændende inde i byen?

Du kan også overveje et gavekort til eksempelvis massage eller en oplevelse inde i byen. Du finder mange muligheder, såsom paddleboard eller udendørs sauna på Reffen.

En billig ferie

København ligger særdeles godt placeret, hvis du er vild med at rejse. Med Kastrup Lufthavn kun 12 minutter væk fra Københavns Hovedbanegård, er det nemt at tage en smuttur væk i en weekend. I dag finder du mange billige afgange fra Kastrup, og derfor kan en weekendtur ofte være mulig, selv med de et af de mindre gavebudgetter.

Kig efter billetter til for eksempel Berlin eller Riga, som du ofte finder meget billigt og med en direkte rute. Samtidig er det billigt at finde noget at bo i, hvis du for eksempel besøger Riga eller en storby i Polen som Krakow.

Nem aftensmad

I København er der også gode muligheder for at spare lidt tid i hverdagen og få hjælp til aftensmaden eller de daglige indkøb. Derfor kan du også forkæle københavneren med lidt ekstra tid i hverdagen. Du kan overveje at købe en måned hos et firma, der tilbyder måltidskasser lige til døren. Her skal maden bare laves via den vedlagte opskrift, og så er der lækker og nem aftensmad.

Du kan også overveje et gavekort til eksempelvis Nemlig, der leverer dagligvarer lige til døren. Her finder du masser af gode tilbud, og så slipper man for at løfte det hele op på fjerde sal. Den klarer Nemlig for dig. Med et gavekort kan fødselaren selv vælge, hvad der skal købes ind, og hvornår gavekortet skal tages i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *