Posted in Andet

Gode steder at handle nord for København

Gode steder at handle nord for København Posted on januar 14, 2020Leave a comment

Selvom du bor i København, kan det godt betale sig for dig, at du kigger udenfor kommunegrænsen, når du skal ud at handle. Du kan for eksempel finde et godt supermarked i Charlottenlund, hvor det er nemt for dig at købe ind, når du har bil.

Særligt hvis du har en bil, betyder det med at skulle køre lidt længere efter et godt supermarked ikke så meget. For der er noget rart ved at handle et sted, hvor der er styr på tingene, hvor grøntsagerne altid er friske, og hvor du nemt kan finde rundt.

Bor du i den nordlige del af København, vil det derfor ikke være ualmindeligt, at du handler ind i en af byerne nord for København. Der bliver ofte kredset lidt ekstra for kunderne. Det gælder både i deres supermarkeder og i deres storcentre.

Stort og alsidigt supermarked i Charlottenlund

Et af de supermarkeder, der virkelig er værd for dig at køre efter – også selvom du bor et stykke væk – er Meny i Charlottenlund. Der er virkelig tale om et supermarked, hvor der er styr på tingene, og hvor du kan finde både de almindelige daglige indkøb og lækre specialvarer.

Det kan virke fjollet at køre fra København til Charlottenlund for at handle. Når du har en bil, skal du dog netop kun af sted en gang om ugen, og i det tilfælde giver det ekstra god mening at gå efter et stort og alsidigt supermarked i Charlottenlund.

Overvej også storcentrene nord for København

Hvis du holder af at shoppe, er det også en god ide for dig, at du ser nærmere på storcentrene nord for København. De er ofte indrettet en tand lækrere end dem, du finder i hovedstaden, og det er derfor bestemt også turen værd for dig.

For eksempel er Lyngby Storcenter et hyggeligt center, hvor du finder alle de gængse butikker. I Waterfront Shoppingcenter i Hellerup kan du shoppe med udsigt til vandet og nyde en snack eller frokost i en af de cafeer og restauranter, der ligger i centeret.

Når du har bil og bor i København, giver det altså god mening for dig, at du ser mod nord, når du skal ud at handle. Det er lige meget, om du skal i supermarkedet, eller du skal have nyt tøj.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *