Posted in Hele København Shopping

Guide til den perfekte parfume og forhandlere i København

Guide til den perfekte parfume og forhandlere i København Posted on marts 21, 2019Leave a comment

Når du skal købe en ny parfume, så er det ikke kun duften, du skal tage stilling til, men også antal, pris, og om du ønsker en eau de toilette eller eau de parfum. Den ene vil ofte fremstå som en billig parfume, mens den anden virker dyrere, og er du på udkig efter en billig parfume, vil du ofte vælge en eau de toilette. Men hvad er forskellen på disse to former for parfume, og er det dårligt med en billig parfume? Ganske enkelt er koncentrationen af duftstoffer større i den ene end i den anden, og derfor betaler du altså for mere parfumeolie, når du køber en eau de parfum. Derimod indeholder en eau de toilette meget mere vand, og duften vil både være mindre kraftig og mindre holdbar, og det afspejles selvfølgelig i prisen.

Forhandlere i København

Skal du have dig en ny parfume, og er du bosat eller på ferie i København, så er der et væld af muligheder for at finde en god forhandler. Du finder selvfølgelig de to stormagasiner, Illum og Magasin, der hver især har en stor parfumeafdeling. Her vil du blive mødt af et veluddannet personale, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige parfume. Også Matas byder på et stort udvalg af parfumer, og disse butikker finder du både på strøget, i brokvarterene og i de store shoppingcentre i byen. Specialparfumer findes hos mange butikker i København, hvor butikker nøje udvælger deres favoritter til deres hylder.

Find din nye duft på nettet

Det er ikke kun i de fysiske butikker i København, at du finder et bredt udvalg af parfumer. På hos diverse københavnske forhandlere på nettet finder du mange parfumer til særdeles gode priser.

Vil du gerne sikre dig, at du får mere for pengene og måske kan få en billig parfume, selvom det er den dyre af slagsen, så kan du altid købe billige parfumer hos Eaudeparfum. Her finder du et bredt udvalg af dyre såvel som billige parfumer. Denne ofrhandler er en onlineforhandler i København, så leverer parfumer fra mange af de helt store brands inden for området. Find dig en ny yndlingsparfume og gå på opdagelse i webshoppens skønhedsparadis.

Vær godt dækket ind

Det behøver ikke være enten eller, for det kan være en god idé både at have en eau de parfum og en eau de toilette stående. Skal du til fest, er det godt at vælge en eau de parfum, så duften holder noget længere. Skal du derimod bruge en parfume til hverdag, hvor duften godt må være en smule diskret, så er det altid godt at have en eau de toilette med i tasken. Dog er det i sidste ende din bankkonto, der skal afgøre, om du skal holde dig til en billig parfume, eller om du skal have både en dyr og billig parfume stående derhjemme. Spørg altid om hjælp, når du køber dine parfumer i en butik i København, så du får det rigtige med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *