Posted in Børn Hele København

Hjælp til unge i København

Hjælp til unge i København Posted on juli 2, 2019Leave a comment

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er alle unge, der kan fremstille det rosenrøde billede af deres liv på Facebook og instagram. Faktisk findes der en enormt stor gruppe af unge danskere, der tumler med problemer i deres liv, der kan være både store og små udfordringer. Disse udfordringer indvirker, i at de unge ikke trives, og at de ikke fungerer optimalt i deres hverdag.

Det kan være alt fra ensomhed, kærestesorger, hvordan man finder en ven eller en kæreste, problemer med studielivet, økonomien eller sin familie. Det kan naturligvis også være problemer i den tungere ende som psykiske problemer, misbrug med mere.

Heldigvis findes der en del organisationer, der rækker hånden ud til de unge. På Nørrebro i København ligger UngtilUng, der via deres hjemmeside tilbyder guides og artikler omkring det at være ung. De har også en række af frivillige, unge og professionelle, der tilbyder chat‐samtaler og mentorforløb.

En anden unik ting for UngtilUng i forhold til andre organisationer er, at man som ung frivillig kan skrive blogindlæg om sin hverdag, udfordringer og erfaringer, og derved hjælpe andre unge, der måske er i samme situation.

Du kan få mere at vide om UntilUng på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *