Posted in Andet

Hør mindre til din nabo med lydisolering

Hør mindre til din nabo med lydisolering Posted on januar 18, 2020Leave a comment

Det er vigtigt, at du sørger for at få lydisoleret din bolig ordentligt, da det både kan være generende for dig, og det kan påvirke dit helbred, hvis der er for meget støj. Lydisolering med papiruld er klart det mest effektive. Læs mere om det her.

Bor du i lejlighed i København, særligt hvis det er en ældre af slagsen, er du sikkert træt af, at du tydeligt kan følge med i naboens liv. Når de går hen over gulvet, hører musik, deres børn leger på gulvet og alle de andre aktiviteter, der hører med til livet, kan du tydeligt høre gennem vægge, gulv og loft.

Derfor er det en god ide, at du sørger for at få lydisoleret din bolig bedre. Det vil være med til at dæmpe støjen fra naboerne markant. Lydisolering med papiruld er nemt og skånsomt at få udført, og det er derfor oplagt for dig, at du får et isoleringsfirma i København til at hjælpe dig med det.

Har du mulighed for at få hele boligforeningen med på at få lydisoleret hele ejendommen, er det en god ide for dig, at du gør det. Dermed kan I alle få lidt mere privatliv, og I vil ofte kunne spare nogle penge, når I alle får det gjort på en gang.

Lydisolering med papiruld er noget af det mest effektive

Lydisolering med papiruld er en af de mest effektive måder at lydisolere på. Det reducerer støjen op til 10 gange så meget som traditionel isolering. Det giver dig altså en ekstremt god lydisolering, og det er derfor virkelig værd for dig at overveje, hvis du er generet af dine naboer.

Undersøgelser viser, at der ved et lag på 100 mm papiruld, slipper 65,2 dB igennem. Til sammenligning slipper der henholdsvis 84 og 79,2 dB igennem med 100 mm isolering med glasuld og stenuld. Du kan dermed regne med at få minimum 4 gange mindre støj, når du får lagt lydisolering med papiruld ind.

Derfor er det vigtigt at få lydisoleret din bolig

Måske har du ikke så støjende naboer, og du er derfor ikke så generet af det. Men både støj fra naboerne og fra trafik på gaden kan påvirke dig. Oplever du ofte at være træt og have hovedpine, kan det være et tegn på, at du bliver påvirket af støjen. Derudover kan støjen også gøre, at du får forhøjet blodtryk.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for at få lydisoleret din bolig, så du ikke er generet af det eller får gener på grund af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *