Posted in Blandet Børn

Københavnerbørn laver hjemmeopgaver som aldrig før

Københavnerbørn laver hjemmeopgaver som aldrig før Posted on maj 21, 2021Leave a comment

gratis 1 klasse matematik opgaver

Her under Corona, så er Københavnske børn begyndt at lave flere og flere hjemmeopgaver. Det har blandt andet kunne lade sig gøre, da flere private har udviklet skolematerialer, som de har stillet gratis til rådighed på internettet. Et eksempel er Boernenettet.dk, der til daglig drives af entreprenør Laust Kehlet.

“Det er faktisk en sjov lille udfordring for os. I de mere stille dag under Coronaen har vi trænet vores evner ved at udvikle koncepter, der kan gøre det nemmere for elever at være i skole uden at være fysisk til stede i skolen. På vores hjemmeside Boernenettet.dk kan du for eksempel finde gratis matematik opgaver for 1. klasse og de andre klassetrin. Som privat er det helt gratis at benytte de skolematerialer, der er på boernenettet.dk” Fortæller Laust Kehlet.

Skolematerialer efter genåbning

Det forventes at hjemmesider som Boernenettet.dk og andre sider fastholder den gratis brug af skolematerialer efter genåbningen. “Der er ikke nogle grund til at gøre en god service dårlig bare fordi man kan lugte mammon” siger Laust Kehlet. “Faktisk fortsætter vi med at udgive nye skolematerialer, og vi håber, at vi med tiden kan udvidde vores skolematerialer, så vi også får materialer målrettet mod børn med specielle behov.” Laust pointerer, at der på nuværende tidspunkt er ret meget godt skolemateriale til rådighed for gennemsnitlige børn, men at der faktisk mangler en del skolematerialer til børn med større vanskeligheder af den ene og anden slags.

Disse typer hjemmeopgaver er populære

Når det kommer til skolemateriale og hjemmeopgaver, så har det særligt været de store fag, der har trukket:

  • Dansk
  • Matematik
  • Engelsk
  • Tysk

Det forventes at hjemmeopgaverne bliver mindre anvendt, når der kommer styr på Corona-epidemien. Laust Kehlet forventer dog, at der stadig vil være god brug for de gratis skolematerialer. “Jeg forventer ikke, at der skulle være nogle grund til at fjerne vores opgaver igen. Forældre har taget godt imod dem, og der er altid forældre, der står og mangler skolemateriale til deres børn af den ene eller anden grund. Når det gør det, så skal de bare være velkomne hos Boernenettet.dk,” siger Laust Kehlet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *