Posted in Hele København Inspiration

Kom godt i gang med styrketræning i København

Kom godt i gang med styrketræning i København Posted on januar 6, 2022Leave a comment

Der er ikke mange, der ikke vil have glæde af lidt styrketræning.

Det gælder uanset, om man bor i København eller et andet sted i landet. Spørgsmålet er bare, hvordan man kommer godt i gang, så det kan blive en god vane og ikke bare noget, man kun gør en enkelt gang. Alt efter, hvad man er mest til, kan man både styrketræne derhjemme og i et fitnesscenter – og der er fordele og ulemper ved begge dele. 

Styrketræning i et fitnesscenter kan være mere motiverende 

Er man en af dem, der har lidt svært ved at få sig taget sammen til at få styrketrænet, kan det måske hjælpe på motivationen at melde sig ind i ét af Københavns forskellige fitnesscentre – hvis det er der, man bor. I fitnesscenteret er der forskellige muligheder for styrketræning. 

Hvis man ved lidt om det i forvejen og er god til selv at finde på øvelser, kan man styrketræne alene eller sammen med en træningsmakker på de forskellige maskiner i centeret. Har man brug for lidt mere motivation og inspiration til øvelser, kan man også melde sig på et styrketræningshold. Her møder man bare op, og så er der en, der fortæller, hvad man skal gøre. 

Skal man guides endnu mere, kan man i de fleste fitnesscentre også få en aftale eller et forløb med en personlig træner, der kan hjælpe med, at man laver øvelserne helt rigtigt. 

Styrketræning derhjemme er billigere 

Er man i stedet rigtig god til at holde motivationen oppe og finde på eller opsøge gode øvelser selv, kan man også overveje styrketræning derhjemme i stedet. Hvis man styrketræner derhjemme, slipper man for at skulle betale abonnement til et fitnesscenter hver måned. Det kan være, at man vil sætte pris på at købe nogle enkelte redskaber og en måtte. Der er dog mange øvelser, der kan laves med egen kropsvægt.  

Derudover kan man også tage ud i de Københavnske gader og se, om der er noget, man kan bruge til at styrketræne udenfor. Så får man både frisk luft og styrketræning på én gang. Har man lidt svært ved at holde sig i gang helt selv, kan man lave en aftale med en træningsmakker.  

Så kan man enten mødes et sted i København og træne, hvis det er der, man bor, eller man kan mødes hjemme hos hinanden. Bare det, at man er to til at insistere på, at man skal træne, kan gøre det lettere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *