Posted in Shopping

Læder-beklædningsdele: Sådan plejer du det!

Læder-beklædningsdele: Sådan plejer du det! Posted on april 20, 2022Leave a comment

Måske du har en lækker læderjakke, nogle støvler af læder eller en lædertaske, som du holder af. Det er vigtigt at prioritere plejen af produkter lavet af læder, således at du undgår unødig slitage. Det er ærgerligt at skulle kaste penge i et nyt læderprodukt, fordi man har glemt at tage sig af sit forhenværende produkt. Det kan give et læderprodukt helt nyt liv, hvis du giver det en kærlig hånd med en omgang produkt-centreret pleje – fx læderfedt.

Læderfedt, læderolie og læderrens

Det kan gøre en verden til forskel for dit læderprodukt, hvis du giver det en omgang kærlighed med læderfedt, læderolie eller læderrens. Man kan ikke komme udenom, at produkter lavet af læder, har et behov for pleje og vedligeholdelse, således at de holder sig intakt i længst mulig tid. Hvilken type plejeprodukt dit læderprodukt har behov for, afhænger af selve læderproduktet. Med gold quality læderfedt kan du give dit læderprodukt nyt liv. Denne form for plejende produkt er lavet af vaseline, marvolie og bivoks, hvilket tilsammen giver en perfekt form for nærende læderfedt. Denne form for læderfedt trænger langt ind i selve læderet, så skindet forsegles, hvilket giver en optimal beskyttelse mod snavs og skidt. Gold quality læderfedt egner sig både til skindtasker, støvler og meget mere.

Brug plejeprodukt regelmæssigt

Nogle læderprodukter er mere sårbart end andet, og det er vigtigt, at du kender til dit læderprodukt fremstillingsproces, så du ved hvilken behandling, som det kræver. Hvis dit produkt eksempelvis er lavet af kernelæder, kan det være mere modstandsdygtigt, når det gælder ridser mm. Det er dog altid en god idé at få noget rytme og regelmæssighed over vedligeholdelsen af dine læderprodukter, så det ikke ender med at gå i glemmebogen. Med forskelligt produkter fra Gold Quality kan du forlænge levetiden. Med læderolie kan du pudse læderproduktets overflade, sådan at det bliver flot og skinnende, hvorimod læderfedtet er brugbart til at lukke revner og ridser i læderet. Hvis dit læder er fint og blødt, vil det være en god idé at bruge både læderfedt og læderrens, så du opnår det mest optimale resultat. Det vil gavne din pengepung at passe på dine læderprodukter, men det vil i høj grad også gavne vores jord og miljø, hvis vores gode gamle sager i højere grad kan istandsættes. Derfor er det en win-win situation, når du vælger at pleje dine læderprodukter regelmæssigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *