Posted in Amager Børn

Lergravsparkens legeplads

Lergravsparkens legeplads Posted on december 6, 20171 Comment

Lergravsparkens legeplads er en bemandet legeplads med flere forskellige legemuligheder. Her er således alt lige fra et gigantisk klatrenet og til vippedyr – kort sagt en legeplads for børn i alle aldre. Legepladsen er også udstyret med eget hus, hvor legen kan flyttes indenfor på en regnvejrsdag. Legepladsens åbningstider kan ses på dens Facebook-side, men har generelt åbent fra 9.30 til 18.00 på hverdage.

Legepladsen i Lergravsparken er nok mest kendt for det gigantiske klatrenet, hvor børnene kan få udfordret muskler og balance, samt bogstavelig talt hænge ud og hygge med de andre børn. Udover det store net tilbyder legepladsen også forskellige asfalterede baner, en pilehøj med masser af gemmesteder og traditionelle legeredskaber som gynger og sandkasse.

Lergravsparkens bemandede legeplads

Legepladsen er bemandet de fleste hverdage fra omkring kl. 9.30 til 18.00. Der kan forekomme lukkedage på grund af kurser og andre aktiviteter for personalet. Derfor er det altid en god ide at tjekke legepladsens Facebook-side ud. Her meldes lukkedage og planlagte aktiviteter ud, ligesom du kan finde masser af gode billeder fra legepladsens forskellige legeområder.

Når legepladsen er bemandet, er det også muligt at låne bolde, frisbees og andre legeting, ligesom børnene kan spille bordtennis og bordfodbold indendørs. Her forefindes der også toiletter, som er åbne inden for legepladsens åbningstid.

Som noget helt særligt er det muligt at få lektiehjælp om eftermiddagen for de skolesøgende børn. Bemandingen afholder også jævnligt forskellige arrangementer og aktiviteter for børn i alle aldersgrupper.

Lergravsparkens legeplads – for børn fra 0 til 14 år

Bor du i nærheden af eller i Lergravsparken, er legepladsen et godt og trygt sted at sende dit barn hen. Der er aktiviteter og legeredskaber, som kan bruges af børn fra 0 og op til 14 år. De mindste bør dog nok have forældrene eller en større søskende med, der kan hjælpe den lille med at bruge legepladsens forskellige gynger og sandkasser.

Åbningstider:

Åbent på hverdage hele året fra 9.00 til 18.00

Weekend: Lukket

Adresse:

Lergravsparkens bemandede legeplads

Lergravsvej 16

2300 København S

Telefon: 32 59 78 46

Hjemmeside: https://www.facebook.com/lergravsparkenslegeplads/

 

Læs også om Bredegrund legeplads.

1 thought on “Lergravsparkens legeplads

  1. pt. har Legepladsen åben fra 9.30-18.00 man-ons-tors og fredag
    tirsdag til 19.00
    og søndage mellem 10-17. dette er sommer åbningstider
    se legepladsens facebook for vintertider NB: bliver løbende opdateret. med venlig hilsen Personalet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *