Posted in Blandet

Mangler du arbejdskraft i hovedstaden?

Mangler du arbejdskraft i hovedstaden? Posted on maj 7, 2023Leave a comment

Det kan ske for alle virksomheder, at de er i personaleunderskud i nogle perioder. Personaleunderskud kan skyldes både afskedigelser, barsler og ferieperioder, og hvis ikke du har nok personale i en længere periode, kan arbejdsforholdene forværres og risikere at have negative effekter for din virksomhed. Det kan tage længere tid at finde de rigtige kandidater til din virksomhed, men måske du så kunne overveje, at hente midlertidigt personale ude fra et vikarbureau.

Ekstra hænder til restaurations- og hotelbranchen

Står du i restaurations- og hotelbranchen med for eksempel en restaurant, cafe, bistro eller et hotel, der servicerer gæster hver dag, men mangler personale hen over sommerferien, så jeres vagtplaner kan gå op. Så kan det være, du gerne vil søge ekstra hænder i et vikarbureau såsom BA Service.

Restaurationsbranchen er ikke sådan lige at blive kastet ud i, hvis ikke man har erfaring med det, men hvis du søger medarbejdere hos et vikarbureau, kan du få medarbejdere ud, der allerede har professionel erfaring inden for branchen. Her kan du altså få køkkenassistenter, køkkenmedhjælpere, tjenere og opvaskere ud alt efter hvor stort dit behov er for ekstra hjælp.

Der kan være travlt hen over ferieperioderne, når folk har fri fra arbejde og gerne vil ud og slappe af. – Men samtidig er det også her, dine medarbejdere gerne vil have lidt fri med deres familier. Derfor er det også muligt at få en ekstra ’bellboy’, stuepige, vicevært og rengøringspersonale ud til dine andre serviceopgaver, så hotellet stadig kan køre rundt med et optimalt personale.

Oplæring er stadig vigtigt

Diverse hoteller og restauranter kan have forskellige arbejdsstrategier. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at have in mente, at selvom medarbejderne er erfarne indenfor din branche, kan det tage lidt tid at sætte sig ind i, hvordan tingene fungere lige præcist hos dig. Derfor er en introduktion og oplæring stadig vigtig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *