Få perfekt pizza med sprød bund
Du tænker måske ikke, at det er muligt at lave en perfekt hjemmelavet pizza i køkkenet, der kan sammenlignes med dem, du køber fra pizzeriaet nede på hjørnet.
Det er dog ikke tilfældet, for med et bagestål kan du opnå den perfekte sprøde bund, helt uden anstrengelser.
Det er et stykke stål, der er sammenligneligt med de store pizzasten, blot en anelse mere effektivt da varmeledningsevnen er højere. Hermed får du en sprød pizzabund grundet en jævn og intens varmefordeling nede fra, ved hjælp af et bagestål til pizza. Foruden pizza kan du også nemt bage et luftigt og lækkert brød i din egen ovn.
Altså hermed et køkkenredskab der har flere funktioner, og som højner den kvalitet, du kan fremtrylle i dit eget køkken, gang på gang.
Øg temperaturen til maks
Når man skal bage en pizza i ovnen og har et ønske om, at resultatet skal være med en sprød og luftig bund, så kan temperaturen ganske enkelt ikke blive høj nok, når du varmer din pizza på almindelig vis.
Skru derfor helt op for varmen, og indsæt din pizza i ovnen ovenpå et bagestål. Stålet øger temperaturen for pizzaen fra bunden og giver et optimalt resultat. Det eneste du skal gøre, for at lave din helt egen pizza ved hjælp af et bagestål, er at placere stålet øverst i ovnen på en rist. På denne måde giver du så lille et område til din pizza som muligt og tilfører dermed også mest muligt varme.
Resultatet vil blive en pizza med en luftig dej og en sprød bund, præcis som det kendes fra de populære stenovnsbagte pizzaer. Dertil er det blot at servere et skønt glas pizzavin eller anden drikke og nyde den sprøde bund og det velsmagende fyld. Ønsker du lidt guidance ud i valg af vin til pizza, så læs med hos Vinico.dk, hvor de har en god guide til netop det formål – læs den her https://vinico.dk/a/vin-til-pizza.
Det er også muligt at anvende dit bagestål til stegning
Der er ikke kun brød og pizzaer, der kan have gavn af brugen af et bagestål. Det er også muligt at stege kød på stålet, og resultatet bliver ganske enkelt mere mørt og saftigt, end det ville være tilfældet på en almindelig pande eller en ovn uden bagestål.
Ved at anvende stålet til stegning af bøffer eller endda grøntsager, så opnår du en intens varme, fra den energi som stålet kan indeholde, og på denne måde forsegler du lynhurtigt kødet, mens saften forbliver indeni. Så hvis du ønsker saftige og møre bøffer, med en god stegeskorpe, så forsøg dig med at anvende det bagestål, du alligevel har i køkkenet, og steg dine bøffer i ovnen.