Posted in Amager Børn

Naturcenter Amager

Naturcenter Amager Posted on december 6, 2017Leave a comment

Naturcenter Amager giver dine børn nogle gode naturoplevelser i vinterhalvåret. Naturcenteret er placeret på Vestamager på Kalvebod Fælled. Her er masser af naturoplevelser med tårnfalke, gæs, køer og får. Amager Naturcenter har åbent hver dag fra 1. november til 31. marts. Det er muligt at købe frokost på traktørstedet, der ligger i Amager Fælleds flotte naturcenter.

Vestamagers naturcenter ligger 10 minutters gang fra Metro-station Vestamager. Her kan du og dine børn få første parket til det dyreliv, I ikke kan opleve  inde i selve storbyen. Her kan I følge med i tårnfalkens redebyggeri via det indbyggede webkamera i redekassen. I kan også opleve fælledens rådyrbestand på tæt hold, når de græsser i skovbrynet.

Naturcenter Amager – en oase med dyr og natur

Børnene har også mulighed for at komme helt tæt på de køer, får og ænder, der holder til på naturcenteret på Amager, samt gå på opdagelse i de mange, flotte naturudstillinger i naturcenterets træhuse. De ligger rundt omkring på grunden, ligesom det lille traktørsted, hvor der kan købes frokostretter til familievenlige priser.

Samme sted kan du også købe en hel picnickurv, hvis I pludselig finder på at tage på skovtur på fælleden. For fælleden byder på masser af steder, der bare venter på, at du og familien kommer forbi, og slå jer ned på et tæppe midt i naturen. Har I brug for det, er der også mulighed for at låne cykler.

Naturlegepladsen Himmelhøj

På Amager Fælled naturcenter finder du også naturlegepladsen Himmelhøj. Her er der masser af natur, som ungerne kan udforske. Der er altid en naturvejleder i nærheden, der kan svare på alle de nysgerrige spørgsmål.

Fra Himmelhøj er der god udsigt over fælleden og det fantastiske dyreliv. Så der vil helt sikkert være en masse, som børnene kan fortælle om, når de kommer hjem fra dagens oplevelser på Amager Naturcenter.

Af hensyn til dyrelivet kører naturcenteret med nedsatte åbningstider i sommerhalvåret. De kan ses på Naturstyrelsens hjemmeside på linket herunder.

Åbningstider:

1/1 → 31/3

man-fre:           09:00 – 15:00

lør-søn:             10:00 – 16:00

1/4 → 31/10

man-søn:          Lukket

1/11 → 31/12

man-fre:           09:00 – 15:00

lør-søn:             10:00 – 16:00

Adresse:

Naturcenter Amager

Granatvej 3-9

2770 Kastrup

Telefon: 32 46 10 53

Hjemmeside: https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturskoler/hovedstaden/naturcenter-amager/

 

Læs også om Bredegrund legeplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *