Posted in Hele København Nattelivet

Ølbar i København

Ølbar i København Posted on september 24, 2019Leave a comment

Ølbar i København

Ølbar i KøbenhavnEr du på udkig efter en god ølbar i København, kan du her få gode råd til fem forskellige rundt om i byen. Der er findes nemlig mange barer, der har fokus på at servere lækker kvalitetsøl.

De seneste år er der kommet et særligt fokus på den gode øl. Det er ikke længere nok bare at gå på bar og tage en kold fra kassen, selvom det helt sikkert også kan være godt fra tid til anden.

Har du lyst til at tage på ølbar, hvor du kan smage et stort udvalg af lækre former for øl, har du heldigvis god mulighed for det i København, hvor der er et stort udvalg af hyggelige ølbarer. Perfekte til at mødes på med vennerne efter en travl arbejdsdag eller til date med en sød mand eller kvinde.

Fermentoren

Den hyggelige kælderbar i udkanten af Kødbyen har et stort udvalg af øl. Heriblandt kan særligt nævnes de meget populære sourøl og IPA’er fra hele verden. Der er både mulighed for at sidde ude og inde.

Fermentoren ligger på Halmtorvet 29C på Vesterbro. De har åbent mandag til onsdag 15-00, torsdag 14-01, fredag og lørdag 14-02 og søndag 14-01. Læs mere om dem her.

Warpigs

En anden ølbar i Kødbyen, der er værd at nævne, er Warpigs. Der sidder du ved lange borde, hvor der er mulighed for at falde i snak med naboerne. Baren er blevet åbnet i et samarbejde mellem det danske bryggeri Mikkeller og det amerikanske Three Floyds. Ølkortet afspejler derfor både deres egne øl og øl fra ”konkurrenterne”. Udover god øl kan du også spise lækker mad på Warpigs. Du kan for eksempel få spareribs og pulled pork.

Warpigs ligger på Flæsketorvet 25-37 på Vesterbro. De har åbent mandag til torsdag 11-00, fredag og lørdag 11-02 og søndag 11-23. Læs mere om dem her.  

Taphouse

I det centrale København ikke langt fra rådhuset og Strøget finder du den store ølbar Taphouse. Der er to etager og derfor rigeligt med borde, men det er stadig en god ide at komme i god tid. Ølbaren er kendt for at have et meget omfattende ølkort og skifter også ud i, hvad der er på hanerne i løbet af aftenen.

Taphouse ligger i Lavendelstræde 15 i Indre By. De har åbent mandag til torsdag 15-02, fredag og lørdag 12-03 og søndag 12-00. Læs mere om dem her.

Amager Taproom

Lige over for Nørreport Station ligger Amager Taproom, hvor du kan smage alle de gode øl fra Amager Bryghus. Bryghuset har de seneste år gjort sig bemærket ved at fremstille dansk øl i absolut topkvalitet. På Amager Taproom skifter de jævnligt ud i, hvad de har på hanerne.

Amager Taproom ligger på Nørrevoldgade 27 i Indre By. De har åbent mandag til onsdag 14-00, torsdag 14-01, fredag og lørdag 12-02 og søndag 14-23.

Søernes Ølbar

På Østerbro lige ned til Sortedams Sø ligger Søernes Ølbar. En stor og hyggelig kælderbar, hvor der om sommeren er mulighed for udeservering med kig direkte til ænderne på søen og det travle liv på Østerbrogade og Øster Søgade. Der bliver jævnligt skiftet ud i kvalitetsøllene på kortet, der blandt andet omfatter IPA, Weissbier og Sourbeer fra forskellige bryggerier.

Søernes Ølbar ligger på Sortedams Dosseringen 83 på Østerbro. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *