Posted in Shopping Vallensbæk

Plantorama i Vallensbæk

Plantorama i Vallensbæk Posted on maj 13, 2018Leave a comment

plantorama i vallensbæk

Plantorama Vallensbæk – Den 4. marts 2016 åbnede Plantorama deres 9. havecenter. Plantorama havde på daværende tidspunkt længe ledt efter lokaler, så de kunne få bedre mulighed for at servicere og betjene de mange kunder fra vestegnen. I 2016 købte Plantorama derfor Vallensbæk stue og havecenter, som er blevet til en 16.000m2 stor Plantorama. Plantorama i Vallensbæk, der er det første af sin slags på vestegnen, rummer hele 20.000 stueplanter, haveartikler, træer, buske samt diverse artikler til kæledyr og fine krukker til vindueskarmen.

Udover at havecenteret stort set rummer alt til haven, og hvad der dertil hører, så er der også anlagt en parkeringsplads til intet mindre end 165 parkerede biler.  Havecenteret er relativt nemt at komme til, da det ligger placeret meget praktisk midt i Vallensbæk strand.

Plantorama blev startet i 1987 nord for Århus. Det ejes i dag af femte generation Peter Vang Christensen, som er uddannet gartner. I Plantorama Vallensbæk har de et meget kompetent og dygtigt personale. De står klar til at hjælpe med faglig rådgivning og så er der også de superdygtige blomsterdekoratører, som laver friske og smukke dekorationer i alle prisklasser. Det er væsentligt for Plantorama at have et meget fagligt dygtigt personale. De pointerer, at det er en ære at kunne rådgive kunder og hjælpe på bedste vis.

Plantorama tilgodeser miljøet

I Plantorama Vallensbæk går man meget op i miljøet. Plantorama har blandt andet anlagt centeret som et stort anlæg, der er glasoverdækket. Dette sikrer planterne et godt klima. De kan holde sig flotte og friske i en længere periode. Det har også den fordel, at man har mulighed for at skifte klima i forhold til sæson. Den avanceret styring hjælper med til at benytte solens lys på den helt rigtige måde. På den måde står planterne altid i et godt miljø. Man har med det flotte tag, mulighed for at rulle det helt af, så man på den måde kan opsamle regnvand til planterne. Ligeledes er alt lys i Plantorama Vallensbæk LED-belysning, som også er yderst miljøvenlig.

vallensbæk plantorama

En udflugt for hele familien

Plantorama har et ønske om at skabe en udflugt for hele familien. De vil gerne kunne overraske deres kunder med nye tiltag, ved hvert besøg. I Plantorama har man rig mulighed for at opleve massevis af smukke blomster og planter, mens man overvældes af de lækre tilhørende dufte. I Plantorama-butikker vil man fra tid til anden, også kunne se både fisk, fugle, gnavere og levende krybdyr i deres dyrecenter. Det er meget normalt at se en medarbejder med en vandslange. Planterne i Plantorama bliver vandet hyppigt, og er der varmt i vejret, så åbnes taget helt automatisk og både sollys og friskluft bydes velkommen.

Plantorama går meget op i, at kunderne føler sig velkomne.  Det at gøre det til en oplevelse at købe ind til både haven og kæledyret er blot en af deres spidskompetencer. Det er vigtigt at pointere, at Plantorama er for alle.

Plantorama Vallensbæk og de 8 andre Plantorama forretninger er helt klart et besøg værd, der lægges op til den helt store oplevelse for hele familien. Her arbejdes med respekt for vores omgivelser. På samme tid med at man er meget kvalitetsbevidst i sit arbejde. Vigtigst af alt, der skabes en stor glæde og en positivitet i dagligdagen, så alle kunder bydes hjertelig velkommen med et stort smil. Besøg Plantorama Vallensbæk i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *