Posted in Blandet

Sådan får du sundt hår med tre hurtige tips

Sådan får du sundt hår med tre hurtige tips Posted on september 1, 2021Leave a comment

Det er en gåde for mange, hvordan man holder sit hår sundt og friskt, så det altid ser godt ud, ikke ser for fedtet ud, og er nemt at sætte. Men det vil vi gerne lave om på. Derfor har vi lavet dette indlæg, hvor vi giver et indblik i, hvordan man kan få sundt hår med kun 3 tips!

Undgå at vaske det for ofte

Hvis du ønsker at få sundt hår, som ikke ser for slidt ud, så er det vigtigt, at du ikke vasker det for ofte. Ved at vaske hår for ofte skyller man de naturlige olier ud af håret, som hjælper det med at være sundt og friskt at se på. Derfor modarbejder man faktisk det resultat man ønsker, hvis man vasker det for ofte.

Vi anbefaler, at man højst vasker sit hår hver anden dag, hvis man kan nøjes med at gøre det hver tredje dag, så er det endnu bedre. Dette er svært som mand, hvis man kan lide at gå med voks. Men hvis man undgår voksen, sætter sit hår med saltvand og vasker det hver tredje dag, så vil man hurtigt kunne se sit hår ændre sig til det bedre.

Brug vitaminer til håret

Nogen tror måske det er en gåde, at det hjælper at spise vitaminer, som skal hjælpe på ens hår. Men den er rent faktisk god nok. Som så meget andet, så har forskere undersøgt hvilke vitaminer der hjælper ens hår med at gro og få en sund nuance. Derved har man kunnet udvikle vitaminer, som er specielt lavet til ens hår, og som kan hjælpe en nemt og hurtigt.

Hvis du er på udkig efter vitaminer til håret, så kan du gå forbi skoenhedsguiden, hvor de har samlet forskellige vitaminer, sammenlignet dem, og efterfølgende givet dem en rating på, hvor gode de rent faktisk er.

Undgå for mange hårprodukter

Der findes mange forskellige hårprodukter på markedet i dag, og de gør alle noget forskelligt. Hvis man ønsker at få sundt og friskt hår, så er det vigtigt, at man undgår de forkerte hårprodukter.

Det betyder, at man som man som eksempel gerne skal undgå alt voks og creme, som får ens hår til at se fedtet ud. Derudover skal man som kvinde gerne undgå at bruge hårlak og andet lak, som kan være med til at skade håret. Når man bruger lak stivner håret på en unaturlig måde, så det nemmere kan knække, og derved kan man få hår der ikke er lige langt, og som ser sjusket og rodet ud.

Hvis du er på udkig efter hårprodukter, som kan hjælpe dit hår, så anbefaler vi, at du tager kontakt til din frisør og får tips og tricks af dem til, hvilke produkter du med god samvittighed kan bruge. Din frisør kender dit hår bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *