Posted in Nyheder

Sådan går du på en ny form for date

Sådan går du på en ny form for date Posted on oktober 21, 2022Leave a comment

bubble waffle

Står du og skal på en spændende og dejlig date? Eller skal du holde et lækkert middagsselskab eller en kæmpe fest? Så kan det være, at det er en situation, hvor du gerne vil prøve noget nyt og imponere din date eller dine gæster med en lækker middag, hvor du gerne vil du være lidt kreativ og unik med desserten.

Måske vil du gerne væk fra de klassiske desserter som is, kage, macaroons eller flødekager. Men hvad skal man så vælge, når man ikke rigtigt har så meget kendskab til, hvad der ellers findes ude i verden? Vi guider her til hvordan du kan lave eller købe dig til en ultra lækker dessert på din skønne date eller til dine gæster, som helt sikkert vil få jeres smagsløg til at blomstre og sende roser mod himlen.

Spis vafler på daten

Hvorfor ikke tage på en skøn date, hvor I besøger en vaffel café? Det vil helt sikkert tage kegler, når I spiser de lækre vafler som er fyldt med lækre sager som skøn is og frugt. I kan også vælge at spise lækre frokost vafler som er det helt nye koncept. På stedet kan I også vælge om det skal være dessert eller frokost, som i gerne vil smage og her kan i altid også vælge begge dele. Hvorfor ikke starte med en frokost vaffel og dernæst en dessert Bubble Waffle? 

En lækker og unik dessert

Måske har du allerede smagt de almindelige vafler og tænker: hvad er specielt ved disse Bubble Waffles? Det er specielle er, at det netop er store bobler, som de er lavet af og det giver en helt utroligt fylde til vafler og er meget lækkert at have i munden. De har en anden struktur, som munden nyder godt af at smage. Samtidig får i dem i kræmmerhuset, som gør at de er nemme at håndtere lige præcis som hvis I spiste en softice eller en gammeldags isvaffel med kugler.

Server en lækker Bubble Waffle til din bedste ven

Har du lyst til at give en lækker Bubble vaffel enten til dessert eller frokost til en god ven, der har haft fødselsdag eller som i skal fejre fødselsdag med, er et besøg hos Bubble wow en rigtig god løsning, som altid vil være et festligt indslag på selve fødselsdagen. Det giver et festligt islæt, at disse vafler er fyldt med lækre sager og farverne bare sprudler som et helt fyrværkeri fra Bubble waffle i København. Din date vil helt sikkert påskønne, at I tager hen til et dessertsted, som er nyt og inspirerende og som også har et nyt koncept med de lækre frokostvafler. De er især lækre at spise ovenpå en sund morgenmad, hvor I har givet den gas med müesli, yoghurt, æg og frugt, og herefter kan I sagtens give den ekstra meget gas med en lækker og skøn dessert. 

Gå en tur rundt i København, hvor I nyder de lækre Bubble Waffles, og samtidig kan I jo se hinanden lidt an, og finde ud af, om din date er lige så sød og lækker som desserten. Det håber man jo altid på, at dette er tilfældet! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *