Posted in Hele København Nyheder

Sådan navigerer du i Københavns tilbud af terapiformer

Sådan navigerer du i Københavns tilbud af terapiformer Posted on januar 24, 2020Leave a comment

systemisk opstilling og terapi

Det kan være svært at finde den rette terapiform og den rette terapeut i det store udvalg, der er i København. Det nemmeste er, at du først finder frem til den rette terapiform og derefter finder frem til den bedste terapeut på området.

Som landets hovedstad er det naturligt, at København tiltrækker en stor mængde terapeuter og behandlere, der kan hjælpe de mange københavnere med at få deres liv på ret køl. Det er både rart at have mange valgmuligheder, men kan også gøre det svært for dig at finde frem til, hvilken terapiform og hvilken terapeut, der er den rigtige for dig.

Det er altid en god ide, at du starter med terapiformen. Hvordan kan du lide at gå i terapi? Vil du helst bare sidde og tale med terapeuten, eller må der gerne være et andet element inde over? Måske vil du gerne have mulighed for at gå i terapi sammen med andre.

En meget populær terapiform de seneste år er systemisk opstilling. Der bliver personerne i dit liv sat op i et system, så du kan se, hvordan de påvirker dig. Ofte handler det nemlig ikke kun om noget, der kommer fra dig selv, når du har brug for terapi.

Find frem til de bedste til systemisk opstilling

Beslutter du dig for, at systemisk opstilling er det rette for dig, handler det derefter om, at du finder ud af, hvilken terapeut der er den bedste i København.

Når du begynder at undersøge det, vil du hurtigt opdage, at Vibeke Hastrup er en af de absolut bedste på området. Hun har arbejdet med systemisk opstilling i rigtig mange år. Derfor er hun også meget rutineret og kan hjælpe dig med at bearbejde dine problemer på denne måde. Læs mere om Vibeke Hastrup her!

Hos hende har du både mulighed for at gå i terapi på egen hånd eller som en del af en gruppe. Det kan være sammen med din familie, hvor I skaber opstillinger sammen. Det kan dog også være med en gruppe mennesker, som du ikke kender, hvor de stiller op som medlemmerne i din familie.

Hvis du går lidt systematisk til værks, vil det altså være nemt for dig at finde frem til den rette terapiform og den rette terapeut for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *