Posted in Andet

Sjove jokes i en coronatid

Sjove jokes i en coronatid Posted on december 24, 2020Leave a comment

sjove jokes i en corona tid

I en tid med corona er det vigtigt, at vi husker at have det lidt sjovt. Dette er man selvfølgelig nødt til at gøre på lidt andre måder, end man måske normalt ville have gjort. Det er ikke muligt at tage i byen og gå på bar med vennerne. Generelt handler det om at ses så få mennesker som muligt – det er ikke dette, vi normalt forbinder med sjov og ballade.

Vi skal altså forsøge at begrænse os for at få bugt med sygdommen. For at det ikke skal gå hen og blive alt for trist, kan det derfor være nyttigt, at vi øver os på at tænke i nye og kreative baner. Dette er også generelt en god øvelse, da det jo aldrig kan skade med lidt kreativ tænkning.

Sjov på nye måder

Det er altså vigtigt, at vi finder ud af at have det sjovt på nye måder. Vi må finde ud af måder, hvorpå vi kan have det sjovt “på afstand”, så at sige. Måder, hvorpå vi kan være sammen hver for sig. Det altafgørende er nemlig, at vi holder afstand og forsøger at begrænse vores smittekreds så meget som muligt. Kun på denne måde er det muligt at inddæmme sygdommen.

Det er generelt vigtigt, at alle tager ansvaret på sig og lytter til myndighedernes anbefalinger. Hvis alle gør, som der blive sagt, er der større chance for, at vi lykkes med at komme godt igennem denne tid. Det er for alvor, at der bliver givet de anbefalinger, som der gør, og disse er baseret på sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det er kort sagt et spørgsmål om liv og død.

De gode jokes

Hvordan kan man da have det sjovt? Under disse mere begrænsede rammer for den sociale udfoldelser? Dette er der mange, som har spurgt sig selv, og dette er der kommet meget godt ud af.

Et godt bud er jo den helt klassiske med, at jer, som gerne må være sammen, kan fortælle hinanden små historier, anekdoter og jokes. Faktisk glemmer man tit, hvor underholdende det kan være at lytte på folk, som fortæller jokes.

Vil du gerne kunne piske lidt op for den gode stemning derhjemme under coronatiden? Så kan det være, at du skal lære dig selv nogle nye jokes at kende. Dette kan du fx gøre ved at besøge en side som https://de-sjove-jokes.dk/. Her kan du uden tvivl lære en masse gode og nye jokes at kende.

Er corona jokes sjove?

Man kunne spørge sig selv, om man må lave sjov med selve Covid-19? Dette mener vi godt, at man må. Man skal bare gøre det på den rigtige måde med gode corona jokes.

Nogle gange er det også de groveste jokes, som kan være de sjoveste. Her er det bare vigtigt, at du tænker over, hvem din modtager er. Vil den, som du fortæller joken, også synes, at joken er sjov?

Der findes mange sjove corona jokes, og hvis du er kreativ, kan du måske også finde på dine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *