Posted in Hele København

Sørg for at få vejledning ved boligkøb

Sørg for at få vejledning ved boligkøb Posted on juli 20, 2018Leave a comment

køberrådgivning

Selvom boligerne i København bliver solgt lynhurtigt, er det vigtigt, at du sikrer dig, at du er ved at gøre et godt køb. Det kan du for eksempel gøre ved, at du får en boligrådgiver til at hjælpe dig.

Der er ekstremt run på boligerne i København i øjeblikket, og priserne er virkelig røget helt i vejret. Det gør, at du kan føle dig presset til at sige ja til en ejer- eller andelslejlighed uden at have undersøgt, om det er en ordentlig bolig. Men det er en virkelig dårlig ide. Selvom du rigtig gerne vil have fat på en lejlighed, er du stadig nødt til at sørge for, at det er et godt køb, du er ved at gøre.

Heldigvis behøver du ikke selv at sidde og bruge en masse tid på at kigge papirerne igennem. Hvis du får en boligrådgiver til at hjælpe dig, vil han eller hun nemt kunne sige, om det er et godt køb, du er ved at gøre. Du behøver derfor ikke at gå og bekymre dig om, om der nu er noget galt med lejligheden, eller om du skulle have tjekket andelsboligens økonomi bedre. Alt det klarer boligrådgiveren for dig. Se eksempel på en køberrådgiver der hjælper med boligkøb i København her.

Boligrådgiver kan læse papirerne, når du har skrevet under

Hvis du er ude at se på en lejlighed, hvor der er mange andre interesserede, kan du være nødt til at handle hurtigt og skrive under med det samme. Det betyder dog ikke, at du ikke stadig har mulighed for at få din rådgiver til at kigge papirerne igennem efterfølgende.

Hvis du har skrevet under med et forbehold, kan din bank eller advokat sige, hvis der er noget galt med boligen, og på den måde kan salget blive stoppet. Derudover har du også altid 6 dages fortrydelsesret, når du skriver under på en bolig. Du kommer derfor ikke til at være fanget med en dårlig bolig. Det bedste er dog selvfølgelig, at du har tid til at tænke over situationen og diskutere den med din rådgiver.

Boligrådgiver kan hjælpe med at få boligen ned i pris

Det kan være rigtig rart, at du har boligrådgiveren med fra start af. Specielt hvis det er første gang, du skal købe en bolig, kan det være rart at have en professionel at holde i hånden undervejs. Boligrådgiveren kan nemlig ikke bare hjælpe dig i forhold til den konkrete bolig. Han eller hun kan også se på din økonomi og vurdere, hvor dyrt det egentlig vil være realistisk for dig at sidde. Det kan være, at han eller hun kan komme med nogle andre indspark end banken.

Derudover kan boligrådgiveren også hjælpe dig med at forhandle boligen ned i pris. Hvis du er interesseret i en bolig, hvor der virkelig er rift om den, kan det være svært at få den ned i pris. Der handler det måske lige frem om, at du er nødt til at gå op i pris. Men hvis det er muligt, er det altid en god ide, at du prøver at få høvlet noget af prisen. Kan du ikke lide at gøre det selv, er det smartest, at du får boligrådgiveren til det.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *