Posted in Hele København Inspiration Svømmehaller

Spa i København

Spa i København Posted on oktober 22, 2019Leave a comment

Spa i København

Spa i KøbenhavnDer er et stort udvalg af forskellige former for spas i København, hvor du kan slappe af og forkæle dig selv. Læs herunder vores bud på fem, som du bør undersøge.

At tage i spa er en lækker form for selvforkælelse, hvor du kommer helt ned i gear. For mange er det derfor den perfekte måde at slappe af oven på en stresset uge. Mange vælger at gøre det med venner og veninder eller sammen med deres partner.

I København er der et stort udvalg af forskellige former for spaoplevelser. Vi kommer ind på fem af dem herunder.

Spa i København 1: Øbro Kurbad

Øbro Kurbad ligger i forbindelse med Øbro Svømmehal. De har blandt andet et fodbassin, hvor vandet er skiftevist varmt og koldt. Det sætter effektivt gang i blodomløbet i fødderne. De har også et caldarium, der er et romersk dampbad. Det er en meget intens oplevelse, da der både er varmen fra dampen og strålevarme fra de opvarmede sæder og vægge.

Øbro Kurbad ligger på Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 København Ø. De har åbent mandag 12-20, tirsdag 7-20, onsdag 10-20, torsdag 12-20, fredag 7-20 og lørdag og søndag 9-15. Du kan læse mere om dem her.

Spa i København 2: Amazing Space på Hotel d’Angleterre

Vil du have en spaoplevelse udover det sædvanlige i hjertet af København, bør du tage på Hotel d’Angleterre. Deres Amazing Space spa byder på stilrene og beroligende omgivelser, hvor du kan få en række behandlinger. Det er for eksempel pleje af hænder og fødder, en dybdegående rensning af dit ansigt og afspændende kropsmassage.

Amazing Space på Hotel d’Angleterre ligger på Hovedvagtsgade 3, 1103 København K. De har åbent mandag til fredag 7-21 og lørdag-søndag 8-19. Læs mere her.

Spa i København 3: Hammam Copenhagen

I Hammam Copenhagen i Københavns Nordvestkvarter kan du få en anderledes spaoplevelse. Stedet er inspireret af de hamammer, du kan finde i Mellemøsten, og rummene er derfor smukt dekorerede i Mellemøstlig stil. I hamammen har de særlige rum for par, hvor I har mulighed for at få behandlinger sammen.

Hammam Copenhagen ligger på Tomsgårdsvej 23C, 2400 København NV. De har åbent mandag til fredag 12-18, lørdag 10-16 og søndag 12-16. Læs mere om dem her.

Spa i København 4: Arndal Spa

Vil du kombinere fitness og spa, kan du blandt andet gøre det hos Arndal Spa, der ligger på Store Kongensgade i Indre By. Der har de et fitnesscenter, hvor du har mulighed for at træne, inden du kan slappe af i deres spaområde. Der kan du blandt andet tage til saunagus, få massage og få forskellige behandlinger af ansigtet og kroppen. Der bliver der brugt naturlige og økologiske produkter til at rense og hele din krop.

Arndal Spa ligger på Store Kongensgade 21, 1264 København K. De har åbent mandag til torsdag 7-21, fredag 7-20 og lørdag-søndag 8-19. Du kan læse mere her.  

Spa i København 5: AC Hotel Copenhagen Bella Sky Spa

AC Hotel Copenhagen Bella Sky er med sine 811 værelser Skandinaviens største hotel. De har derfor naturligvis også en lækker spaafdeling, hvor de kan tilbyde både gæster og andre en række behandlinger. Du kan eventuelt kombinere med en brunch, som du indtager i restauranten på 23. etage.  

AC Hotel Copenhagen Bella Sky Spa ligger på Center Boulevard 5, 2300 København S. Du kan læse mere om dem her.

Du har altså mange muligheder for at komme på et lækkert spaophold, hvor du kan forkæle dig selv. Lige meget hvilken form for spa du er til, er der noget for dig i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *