Posted in Blandet

Sportsbarer i København

Sportsbarer i København Posted on november 21, 2019Leave a comment

Sportsbarer i København

Sportsbarer i KøbenhavnDer findes en række sportsbarer i København, hvor du har mulighed for at se fodbold og mange andre former for sportsgrene. Det er altid muligt at nyde en øl, og nogle steder kan du også få noget at spise.

Vil du gerne ud at se sport sammen med andre, når du er i København, er det en god ide, at du tager på en sportsbar. Dem er der heldigvis rigtig mange af i byen. Dermed vil det være nemt for dig at finde en. Mangler du inspiration til, hvor du skal tage hen, kan du få den her. Vi har fundet frem til fire sportsbarer i forskellige områder af byen, som det kan være værd for dig at besøge.

Sportsbarer i København 1: Amager Pub

I starten af Amagerbrogade finder du Amager Pub, hvor de har syv skærme, hvor der bliver vist sport. Det er for eksempel live fodbold. Du kan se hele programmet for, hvad de viser på deres Facebook-side, der løbende bliver opdateret. Pubben ligger i underetagen af Amager Hotel. Det er derfor et godt sted at møde mennesker fra hele verden og at bo, hvis du gerne vil bo et sted, hvor det er nemt for dig at se sport.

Amager Pub ligger på Amagerbrogade 29, 2300 Københavns S. De har åbent søndag til onsdag fra 10 – 02 og fredag til søndag fra 10-03. Læs mere om dem her.

Sportsbarer i København 2: Ørsted Ølbar

Lige over for Ørsted Parken og nær Nørreport Station finder du Ørsted Ølbar. De har over 200 forskellige former for øl at vælge imellem og viser en række forskellige former for sport på deres skærme. De har adgang til en række kanaler, og du er altid velkommen til at spørge, om de vil vise den kamp, som du gerne vil se.

Ørsted Ølbar ligger på Nørre Farimagsgade 13, 1347 København K. De har åbent mandag 16-00, tirsdag til torsdag 15-01, fredag 15-02, lørdag 13-02 og søndag 14-23. Læs mere om dem her.

Sportsbarer i København 3: The Old English Pub

Drømmer du om hyggelig pubstemning som den, du finder i England, skal du tage på The Old English Pub, der ligger på Vesterbrogade, ikke langt fra Rådhuspladsen. Der kan du nyde god engelsk øl, whisky og selvfølgelig se fodbold på TV.

The Old English Pub ligger på Vesterbrogade 2B, 1620 København V.

Sportsbarer i København 4: London Pub

London Pub på Godthåbsvej på Frederiksberg er et fjerde sted, hvor du har mulighed for at se sport på TV. For nogle er Frederiksberg teknisk set ikke en del af København, men eftersom kommunen ligger omsluttet af København, har vi taget den med her. På pubben har de noget at drikke for både dig, der er vild med øl, og for dig, der er til whisky, gin og rom. Derudover har du også mulighed for at spise der.

London Pub ligger på Godthåbsvej 4, 2000 Frederiksberg. De har åbent mandag til torsdag 11-00, fredag til lørdag 11-01, søndage og helligdage 12-23. Læs mere om dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *