Posted in Hele København

Kom nemt i behandling på traumeklinik i København

Kom nemt i behandling på traumeklinik i København Posted on august 23, 2019Leave a comment

Traumer

Lider du af et traume, er det vigtigt, at du kommer hurtigt i behandling. Det kan du gøre hos Traumeklinikken på Østerbro i København.

Hvis du lider af et traume eller post-traumatisk stress, er det vigtigt, at du kommer i gang med at behandle det. Det er ekstremet indgribende i dit liv og kan ødelægge både din søvn, dine relationer til andre og gøre, at du ikke kan tænke på andet. Måske er du endnu ikke i behandling, fordi det virker besværligt at komme det. Der findes dog en traumeklinik på Østerbro, hvor du hurtigt kan komme i gang med en behandling.

De er privatpraktiserende læger og psykiatere, der har specialiseret sig i traumer. Du behøver derfor ikke at have en henvisning fra din praktiserende læge for at kunne komme til, og de har mulighed for at holde ventetiden nede. De bestræber sig altid på, at der max går tre uger, inden du kommer i behandling, men ofte har de slet ingen ventetid.

Kombinationen af læger og psykiatere gør, at du både kan få ordineret medicin, og at du kan komme i terapi hos dem. Der er ikke nogen begrænsning for, hvor længe du kan være i behandling. Du kan derfor tage dig den tid, du har brug, og du har mulighed for at have den samme behandler hele vejen igennem. Læs mere om traumeklinikken her.

Hvordan kan traumeklinikken hjælpe mig med mit traume?

Det er meget forskelligt, hvad der fører til et traume. For nogle er det alvorlige oplevelser som krig, seksuelle overgreb, vold og lignende meget dramatiske oplevelser. For andre er det noget, der bygger sig op løbende, og hvor det derfor kan være en mindre begivenhed, der udløser et traume.

Lige meget hvordan dit traume er opstået, er det vigtigt, at du kommer hurtigt i behandling. Jo længere du lever med det, des mere kan det påvirke dit liv, og det kan blive sværere for dig at komme dig over det senere hen. Derfor er det også vigtigt, at du kan komme til så hurtigt, som du kan på traumeklinikken på Østerbro.

Det er naturligt, at du reagerer stærkt følelsesmæssigt på en voldsom oplevelse, men hvis du bliver ved med at have stærke reaktioner på det, kan det være et traume. Du er altid velkommen til at kontakte Traumeklinikken for at finde ud af, om du bør gå i behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *