Posted in Shopping

Tre måder du kan personliggøre dine sneakers på

Tre måder du kan personliggøre dine sneakers på Posted on juli 25, 2022Leave a comment

Sneakers kan være det perfekte fodtøj til masser af forskellige outfits. Måske derfor er det også så populært. Og ikke nok med at de ser godt ud, så er det også behagelige og gode for fødderne at have på. Derfor er der altså ikke meget grund til ikke at tage et par på. Det skulle måske lige være, at der kan være mange, der har den samme model som dig. Og det er jo aldrig sjovt at møde nogen, der har det samme på som én selv. Det kan du heldigvis nemt gøre noget ved ved at følge et af disse tre råd.

Vælg nye snørebånd til dem

Det første du kan gøre, er at finde nye snørebånd til dine sneakers. Det er måske en af de nemmeste og mest enkle måder at personliggøre dine sneakers på.

Find nye snørebånd til dine sneakers her, og vælg mellem en flere forskellige farver. Der findes endda snørebånd med mønstre, hvis du vil have sko, der er særligt personlige.

Har du eksempelvis et par fede, hvide sneakers, så kan snørebånd i farver give et lille element af noget særligt. Det kan være det, der får dig til at skille dig ud.

Giv dem en ny farve

Hvis du vil gøre lidt mere ud af dine sneakers, kan du også vælge at give dem en helt ny farve. Det kræver selvfølgelig lidt ekstra arbejde. Til gengæld kan det også give dig et par sko i en farve, man slet ikke kan finde i butikkerne.

Du skal først og fremmest sørge for at finde maling, der kan holde på sneakers. Det afhænger blandt andet af, hvilket materiale skoene er lavet af. Derudover skal det dog også hold til vind og vejr.

Sørg for at bruge malertape, og vær præcis med det. På den måde bliver det nemmere ikke at male på de steder, du ikke vil give en ny farve.

Tegn eller mal et nyt mønster

Føler du dig særligt kreativ, kan du faktisk også tegne eller male helt nye mønstre eller motiver på dine sneakers.

Du kan eksperimentere med en blandet af maling og tegning. Som i tippet ovenfor kan du male dem ved blot at finde den rette maling. Du kan dog også tegne på dem ved hjælp af tuscher, der kan holde til det. Ligesom med malingen skal du også vælger tuscher, der holder på sko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *