Posted in Blandet

Tre råd: Sådan kommer du mere i kontakt med dig selv

Tre råd: Sådan kommer du mere i kontakt med dig selv Posted on juli 14, 2021Leave a comment

hormoner i balance

I vores verden kan det være en utrolig hektisk og travl affære bare at komme igennem hverdagen med pres fra både arbejde og forhold. Det hjælper ikke, at du ikke er i kontakt med dig selv, hvilket de fleste ikke er i særlig stor grad. 

Du kan heldigvis gøre meget for ændre det, og du vil med garanti få stor glæde af at blive mere i et med dine sanser og måske endda også komme i kontakt med din sjæl på en sjælerejse. 

Læs her tre gode råd til dig, når du gerne vil komme i mere kontakt med dig selv. 

Vær mindful

Det kan være en rigtig god start at undersøge forskellige øvelser, hvor du kan praktisere mindfulness. Du kan med fordel også investere i forskellige bøger, der kan guide dig gennem udøvelsen af de forskellige teorier og filosofier, der kan gøre en verden til forskel i dit liv. 

Hvis du leder efter noget, hvor du både kan være på en sjælerejse, men samtidigt også prøve kræfter med at forstå din krop og dine tanker, kan det kraftigt anbefales at prøve åndedrætsøvelser, hvor du tager kontrol over din egen krop og bliver ét med naturen igen. 

Det kan være en meget bevægende oplevelse de første par gange, og du bør derfor være forberedt på de forskellige følelser, der kan strømme igennem dig, når du gør det. 

Du bør også være opmærksom på, at følelsen kan være så kraftig, at du faktisk kan besvime. Sørg derfor altid for, at du er et trygt og sikkert sted, hvor du ikke kan risikere noget voldsomt, hvis du kommer til at falde i søvn eller besvime under udøvelsen. 

Overvej hjælp og kurser 

Du kan finde meget hjælp ude i verden, men en sjælerejse kan for alvor gøre underværker for dit mentale helbred. Hvis du mangler et godt sted at søge til, har du heldigvis mange gode muligheder tæt på.

Du kan for alvor gøre en forskel for dig selv ved at tage på en sjælerejse, hvor du kan dykke ned i din egen bevidsthed og få svar på nogle af dine mest indebrændte spørgsmål om livet og eksistensen. 

Mange er glade for det, men du bør overveje, om det er noget for dig, før du kaster dig ud i det. Kun dig selv kan gøre det store arbejde under tilstanden af sjælerejse, og du er derfor selv ansvarlig for dit udbytte – så at sige.

Sørg for, at du føler dig komfortabel og vel tilpas, når du prøver det af. Det kan godt være en meget bevægende og chokerende oplevelse, du prøver kræfter med.    

Spørg andre om hjælp

Det er aldrig en dårlig idé at spørge dine veninder, venner, familiemedlemmer eller andre bekendte, om hvad de ved om at komme i bedre kontakt med sig selv. 

Det er på en måde meget individuelt, hvilke metoder og filosofier, der kan bruges til at komme tættere på sit sande jeg, men der er dog nogle få overensstemmelser, som du nemt kan drage inspiration fra. Held og lykke med det hele! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *