Posted in Blandet

Værd at vide, inden du køber kuglepenne med logo

Værd at vide, inden du køber kuglepenne med logo Posted on maj 4, 2022Leave a comment

Kuglepenne med logo er en værdifuld tilføjelse til enhver arbejdsplads, ethvert firma, eller enhver person med selvstændig virksomhed, der ønsker at få et professionelt udtryk. Men der er nogle faldgruber, mange falder i.

Dem kan du heldigvis undgå ved at læse med her. Her får du nemlig fire gode råd til, hvordan du bedst griber kuglepenne med logo an. Få at vide, hvordan du sikrer det bedste resultat, og undgå fejl fra starten.

Køb i mængder

Når du ser prisen, kan det være fristende at blive nærig. Det er jo bare kuglepenne, ikke? Men kuglepenne med logo giver et professionelt præg, og det er godt at have dem konsekvent – både fordi de giver en helhedsfornemmelse, men også fordi kuglepenne har en tendens til at forsvinde.

Uanset om du giver dine kuglepenne med logo væk til besøgende eller på messer, eller om det bare er kontortrolden, der spiser dem, vil du se mængden af kuglepenne dale. Derfor er det bedre at købe flere på én gang – så får du også ofte mængderabat!

Udnyt den billige reklamemulighed

Kuglepenne med logo er en gylden reklamemulighed, som du bør udnytte så meget, som muligt. Kuglepenne med logo er fantastiske at give væk til folk, der besøger dit kontor, eller på messer og kongresser, hvor mange deltagere ofte kommer til at mange skriveredskaber.

De fleste mennesker takker desuden ikke nej til noget, der er gratis og kan bruges flere gange. En kuglepen er en kuglepen, men en kuglepen med logo sørger også for, at brugeren lettere kan genkende dit logo og opbygger en tillidsfølelse. Selvom det måske er underbevidst, kan dét i stor grad hjælpe din virksomhed med at skaffe nye, potentielle kunder og klienter.

Sørg for en god kvalitet

Når du køber kuglepenne med logo, også som reklamemulighed, skal du stadig sørge for, kvalitet er god. Hvis din kuglepen løber tør for blæk indenfor en time, vil den blive smidt ud, og hvis mange af dem hober sig op i skraldespande på messer, vil de reflektere dårligt på dig.

God kvalitet er særlig vigtig, hvis dine kuglepenne med logo skal bruges aktivt i løbet af arbejdsdagen på et kontor eller i din virksomhed. Dårlig kvalitet kan gå ud over dine medarbejderes arbejdspræstation, og frustration over konsekvent dårlige skriveredskaber kan skabe en dårlig stemning.

God kvalitet er altid værd at investere i.

Design er alt

Et godt design er vigtigt, når du bestiller kuglepenne med logo. Bestil gerne prøver, inden du køber en stor mængde penne, så du kan se, hvordan logoet ser ud på pennen. Logoet skal være let at se og genkende, og farverne må ikke blive for forstyrrende eller udviskede. Hvis dit logo ikke fungerer på en kuglepen, kan du lave nogle justeringer. Du kan for eksempel gøre farverne monokrome, så de står i større kontrast til hinanden. Selvom dit logo er i farver, vil det ikke påvirke det meget, hvis du for syns skyld er nødt til at printe det i sort/hvid.

Creatrix er en dansk forhandler af reklameartikler. Du kan læse mere om virksomheden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *