Posted in Hele København Inspiration Restauranter

Den bedste veganske mad i København

Den bedste veganske mad i København Posted on august 28, 20201 Comment

vegansk mad i københavn

Vegansk mad i København – Er du på udkig efter vegansk mad i København, kan du få inspiration til lækre steder at spise her.

vegansk mad i københavn

Det bliver mere og mere populært at spise vegansk mad – altså mad, hvor du ikke spiser kød, fisk, æg eller mælkeprodukter. Det afspejler sig derfor selvfølgelig også i restauranterne i København. Måske har du taget springet og er blevet veganer. Måske vil du bare gerne prøve, hvordan vegansk mad egentlig smager, og om det er muligt at tilberede lækker mad helt uden produkter fra dy (vi kan godt allerede nu afsløre, at det er det!).

Souls

Restauranten Souls er grundlagt af to australiere og en af Danmarks bedste veganske kokke. De forsøger at skabe en laid back og hyggelige stemning, som den du finder i Australien.

Du kan spise alle dine måltider på restauranten. De serverer lækker morgenmad, der for eksempel består af cashew yoghurt eller havregryn med kanel, chokolade og bær, brunchtallerken og frokost og lækker aftensmad.

Souls ligger på Melchiors Plads 3 på Østerbro. De har åbent mandag til onsdag 10-21, torsdag til fredag 10-21:30, lørdag 9-21.30 og søndag 9-20. Læs mere om dem her.

Madenitaly

Restauranten er Danmarks første veganske italienske restaurant. Der kan du nyde italienske klassikere som risotto, lasagne og endda en osteplatte – helt uden mælk. Ejerne skifter dog løbende menuen ud, så de kan blive ved med at tilbyde inspirerende og lækre italienske retter.

Savner du en god vegansk dessert, kan du også finde den her. Du kan for eksempel få den klassiske dessert Tiramisu, der er tilberedt 100 % vegansk.

Madenitaly ligger på Holbergsgade 22 i Indre by. De har åbent tirsdag til lørdag fra 11-20. Læs mere om dem her.

Veggie Heroes

Restauranten Veggie Heroes har en stor buffet, hvor de serverer asiatisk inspireret vegansk mad. Savner du dybstegte rejer eller kylling i karry, og vil du ikke spise den rigtige udgave, der engang har været levende, er det der, du skal gå hen.

Buffeten koster 128 kroner mandag til torsdag og 145 kroner fredag til søndag. Er du studerende, får du buffeten til 108 kroner mandag til torsdag, når du viser studiekort. Er du ikke til buffet, kan du i stedet bestille dumplings, forårsruller eller lække pho-supper.

Veggie Heroes ligger på Blegdamsvej 106 på Østerbro. De har åbent mandag til søndag fra 17-21.30. Læs mere om dem her.

Kaf – vegansk konditori

Savner du nogle gode veganske kager, skal du tage på Kaf. Det er et 100 % vegansk konditori, hvor de også serverer morgenmad, brunch og frokost. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af forskellige former for cheese cakes. Det er for eksempel med browniebund og skildpaddeinspireret top, mandelbund og hindbærskum og en Oreo-cheese cake. Hvis du skal holde en fest, kan du bestille en kage hos dem.

Kaf ligger på Birkegade 21 på Nørrebro. De har åbent mandag til fredag 8:30 til 17:30, lørdag 10 til 17:30 og søndag 10 til 16. Læs mere om dem her.

1 thought on “Den bedste veganske mad i København

  1. Hverken Madeinitaly eller Veggie Heros findes længere, og Souls er nu en bod i Torvehallerne. Til gengæld har holdet bag Souls åbnet restauranten Ark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *