Posted in Andet

Wolt rabatkode

Wolt rabatkode Posted on oktober 28, 2019Leave a comment

wolt rabatkode

Skal du bruge en Wolt rabatkode, så er du kommet til den rette side. Her har vi nemlig fundet en rabatkode til Wolt, der faktisk virker!

Her er din Wolt rabatkode:

HURTIGWOLT

Hvad kan du bruge denne rabatkode til. I bund og grund kan du bruge den til udbringning hos Wolt, men det stopper faktisk ikke der. Du kan bruge Wolt rabatkoden både til udbringning eller køb – det er sådan set op til dig.

Hvordan ved vi at rabatkoden til Wolt virker?

Det ved vi fordi vi har selv brugt den. Vi har fundet denne rabatkode til Wolt hos HurtigMums. Det er den bedste kode, som jeg kender.

Skriv endelig i kommentarfeltet om du har set noget bedre?

Hvad er Wolt?

Wolt er next generation af udbringning, hvor vi tidligere så Just Eat og Hungry, så er Wolt noget nyt og lidt anderledes! Det er generelt kendetegnet ved bedre kvalitetsrestauranter, og på den anden side så er Wolt den første udbringningsservice, der har fået adgang til selveste MacDonald.

Brug Wolt rabatkoden: HURTIGWOLT og så får du rabat på dit første køb igennem Wolt.

Udover at fungere i selve København, så kan du også bruge Wolt i Lyngby og Gentofte. Der er efterhånden også en række andre byer i Danmark, hvor du kan bruge Wolt som Roskilde, Århus, Odense og Aalborg!

Hvordan virker denne WOLT rabatkode?

Du åbner WOLT appen på din mobil og går til Promo Code. Der indtaster du koden HURTIGWOLT, og så modtager du WOLT rabatkoden på din næste bestilling med levering.

Hvor kommer WOLT fra?

Finland.

Hvorfor laver WOLT kun udbringninger i de store byer?

Den måde WOLT fungerer på med cykler, så skal der være en del bestillinger for at det kan løbe rundt. Derfor er de PT kun i de store byer. Men der er stadig plads til der kan komme mange flere store byer i Danmark med på listen.

Hvor mange gange kan jeg benytte denne rabatkode?

Desværre kun en enkelt gang. Til gengæld så kan alle dine venner og din familie også benytte den!

Hvornår kom WOLT til Danmark?

I 2017 - Det samme år lancerede WOLT også i Litauen og Letland.

Læs også guiden til: Kødbyens bedste restauranter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *