Posted in Hele København

Cykeludlejning i København

Cykeludlejning i København Posted on april 13, 2020Leave a comment

Cykeludlejning i København

Cykeludlejning i KøbenhavnEn cykel er en perfekt måde til at komme rundt i København på og se de mange forskellige seværdigheder. Du kan finde et væld af forskellige former for cykeludlejninger og dermed nemt finde den cykel, der passer til dine behov.

Vil du opleve København på en nem og fleksibel måde, er det oplagt, at du lejer en cykel. Det er sådan, københavnerne kommer rundt, og du slipper dermed både for at skulle stå i fyldte busser og varme metroer og for at skulle finde en parkeringsplads til bilen. Der er dermed rigtig mange fordele ved en cykel.

Bycyklen

En af de nemmeste måder til at komme rundt i København på cykel er, at du lejer en bycykel. Det er hvide elcykler med en touchscreen monteret på. De findes en lang række forskellige steder rundt om i København. Første gang du bruger cyklen, skal du oprette dig på touch screenen med dine kreditkortoplysninger. Hvis du ved, at du vil bruge cyklen meget, kan du vælge en abonnementsløsning.

Læs mere om bycyklen her.

Baisikeli

Hos Baisikeli kan du leje en række forskellige former for cykler. Det er både turcykler, ladcykler og forskellige former for herre- og damecykler. Overskuddet fra deres udlejning går til at kunne sende brugte danske cykler til Afrika.

Baisikeli ligger på Ingerslevgade 80 på Vesterbro i nærheden af Dybbølsbro station og Valby Langgade 26 i Valby. Læs mere om dem her.   

Christiania Rent a Bike

Hos Christiania Rent a Bike kan du både leje en håndbygget Pedersen cykel og de Christianiacykler, som bydelen er så kendt for. Ladcyklerne er en populær mulighed for familier med børn, og det er derfor en god ide, at du bestiller på forhånd.

Du finder Christiania Rent a Bike på hjørnet af Mælkevejen 83a og Fabriksområdet 91. De har åbent mandag-fredag 9-17 og lørdag 10-15. Læs mere om dem her.

Københavns Cykelbørs

Københavns Cykelbørs er en af de ældste cykeludlejninger i byen. Den har eksisteret siden 1881 og har derfor spillet en vigtig rolle for udlejning af cykler i hovedstaden. Du kan både leje forskellige former for cykler og diverse udstyr som cykelhjelm og cykeltasker. Du kan også låne en GPS med en guidet cykeltur i København.

Du finder Københavns Cykelbørs på Gothersgade 157 i det centrale København. De har åbent mandag-fredag 10-17:30 og lørdag-søndag 10-14. Læs mere om dem her.

Velorbis

Hos Velorbis gør de noget lidt ekstra ud af cykeludlejningen: Der kan du nemlig leje en designercykel, så du kan køre rundt i København med stil. Cyklerne er blandt andet kendt fra Carlsbergs reklamer med Mads Mikkelsen, hvor han cykler rundt i byen.

Velorbis ligger på Frederiksborggade 31 i det centrale København. De har åbent mandag-fredag 11-19, lørdag 11-15 og søndag 11-14. Læs mere om dem her.

Wecycle

Hos Wecycle opkøber de brugte cykler og sætter dem i stand, så de igen får et nyt liv. Du kan både købe de smarte cykler og leje dem for en dag til at udforske København. Udover cykler kan du også få en god kop kaffe hos Wecycle.

Du finder Wecycle på Islands Brygge 21. De har åbent mandag – torsdag 8:30-20, fredag 8:30 -21, lørdag 9 – 21 og søndag 9 – 18. Læs mere om dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *