Posted in Hele København Shopping

Find fint og nostalgisk boligtilbehør i København

Find fint og nostalgisk boligtilbehør i København Posted on maj 27, 2018Leave a comment

retro møbler koebenhavn

København byder på et væld af muligheder for at finde flotte retroting til dit hjem. Både i Indre By, på Østerbro, på Christianshavn og på Amager har du gode muligheder for at finde det nostalgiske boligtilbehør, som du leder efter.

Er du ved at give boligen en make over? Og leder du i den forbindelse efter noget flot og nostalgisk boligtilbehør, der kan være med til at understrege din stil? Eller er du bare altid på jagt efter noget flot boligtilbehør, der kan gøre din stil mere gennemført? Så er det heldigt, hvis du befinder dig i København, eller hvis du snart skal dertil. Hovedstaden bugner nemlig af muligheder for at købe boligtilbehør, der leder tankerne hen på dengang, dine bedsteforældre var unge.

Er du i Indre By i København, kan du for eksempel gå i Plint, der ligger på Købmagergade, eller i Notre Dame, der ligger i Nørregade. Begge er kendt for deres store udvalg af superfine og finurlige former for boligtilbehør. Hos dem kan du for eksempel finde en Ib Laursen tallerkenrække.

Tallerkenrækkerne er de seneste år blevet mere og mere populære. Det kan gøre det endog meget svært at finde en af de flotte og praktiske rækker i en genbrugsbutik eller på et loppemarked. Det kan derfor være det smarteste, at du køber en helt ny. Så er du også sikker på, at det er en tallerkenrække i en god kvalitet.

Læs også guiden til de bedste genbrugsbutikker i København her.

Muligheder for nostalgiske fund på Østerbro

Leder du efter nostalgiske fund uden for Indre By, har du heldigvis også mange muligheder i København. På Østerbro bugner det nemlig også med muligheder for at gøre et godt køb.

Østerbro rummede tidligere en blanding af arbejderkvarter og velhaverkvarter, men må nu absolut siges at være det sidste. Der bor mange børnefamilier og studerende i området, der netop dyrker den nostalgiske retrostil i deres indretning i de hyggelige, ældre lejligheder, som bydelen byder på. De handler derfor for eksempel ofte i butikker som Isenkræmmer Hartmann på Lyngbyvej, Haus and Honey på Østerbrogade og Culture Living på Nordre Frihavnsgade.

De har alle et væld af smukt og fint boligtilbehør, der enten er lavet i retrostil eller rent faktisk er retro. En af de ting er for eksempel en Ib Laursen brødbox. Det er en superpraktisk og hygiejnisk opbevaring af dit brød. Du kan enten få boksen i en 60’er retrostil eller i en hyggelig bondegårdsstil, der passer perfekt til hjemmebagte boller.

Retrobutikker på Christianshavn og Amager

Befinder du dig på Christianshavn eller Amager, har du også gode muligheder for at gøre et kup i en af de mange retrobutikker, der ligger der. Nogle af de mest besøgte er Kvindesmedien på Mælkevejen på Christianshavn og Alrum på Amagerbrogade. Begge steder har de fokus på ting af en god kvalitet og i et flot design.

Det gør også, at du for eksempel kan finde humoristiske og søde Ib Laursen skilte hos dem. Skiltene er lavet i træ, emalje eller metal, og både udformningen og bogstaverne på dem er med til at give dig en fornemmelse af, at de også sagtens kunne have været i brug for 50-60 år siden. På skiltene står budskaber eller informationer på dansk, engelsk eller tysk.

Læs eventuelt flere køkkenmaskine anmeldelser hos HurtigMums.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *