Posted in Amager København K Nordhavn Østerbro Restauranter Vesterbro

Restauranter med udsigt i København

Restauranter med udsigt i København Posted on april 16, 2020Leave a comment

restauranter med udsigt i københavn

Restauranter med udsigt i København – Du har mange muligheder for at spise lækker mad med en formidabel udsigt. Her har vi fundet frem til nogle af de absolut bedste spisesteder i København med en udsigt.

Der er mange restauranter i København, hvor du har mulighed for at nyde lækker mad, samtidig med at du beundrer en fantastisk udsigt. I mange af byens tårne og høje bygninger er den øverste etage nemlig blevet udnyttet til en restaurant, hvor udsigten er noget lidt ud over det sædvanlige.

Lige fra Amager, over Carlsberg byen og Christiansborg  til Østerbro har du altså mulighed for at spise mad med en uovertruffen udsigt over vores smukke hovedstad.

Geranium

Geranium er placeret på 8. etage i parken. En stadionrestaurant er typisk ikke noget, vi forbinder med god mad og en flot udsigt, men på Geranium kan du få begge dele. De har fokus på let og luftig mad, der er så god, at restauranten var den første danske til at få tre Michelinstjerner.

Geranium ligger på Per Henrik Lings Allé 4, 8. etage, på Østerbro. De har åbent onsdag til lørdag fra 12-16 til frokost og igen fra 19 til midnat til aftensmad. Læs mere her.

Sukaiba i Bella Sky

Sukaiba betyder ”tæt på himlen” på japansk, og det er netop, hvad du er, når du befinder dig på 23. etage på hotel Bella Sky på Amager. Restauranten serverer små japanske retter i en høj kvalitet. Typisk består en menu af otte eller seksten retter. Har du bare lyst til at nyde udsigten, kan du købe en drink i stedet.

Du finder restauranten på Center Blvd. 5, 2300 København S.  Læs mere her.

Læs også: Guiden til restauranter i Kødbyen

Restaurant Tårnet

Et af de mest kendte tårne i København, nemlig tårnet på Christiansborg Slot, rummer også en restaurant. Det er Restaurant Tårnet, der bliver bestyret af Meyers køkken. De serverer klassisk smørrebrød med et moderne tvist.

Restaurant Tårnet har åbent tirsdag til søndag. Til frokost har de åbent fra kl. 11:30 til 16:30, og til aftensmad har de åbent 17:30 til 23:00. Om søndagen bliver der kun serveret frokost.  Læs mere her.

Restaurant Silo

I bygningen The Silo i den nye bydel Nordhavn finder du på de to øverste etager Restaurant Silo. Den er indrettet med vinduer fra gulv til loft hele vejen rundt, så du får en 360 graders udsigt over København. I restauranten serverer de mad, der er inspireret af både det franske og det nordiske køkken.

Restaurant Silo ligger på Helsinkigade 27, 17. etage, 2150 Nordhavn. Læs mere her.

Tramonto

I Carlsbergbyen finder du restaurant Tramonto, der serverer lækker italiensk mad med en 360 graders udsigt over byen. Du har både mulighed for at sidde inde og for at sidde på deres store tagterrasse. Deres mad tager udgangspunkt i det italienske køkken, men de sørger for at give den et tvist, så du vil blive både overrasket og begejstret.

Tramonto ligger på Bryggernes Plads 7, 1799 København V. Læs mere om dem her.

Læs også: Guiden til de bedste italienske restauranter i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *