Posted in Jul

Skal du holde julefrokost? Læs med her og få gode råd!

Skal du holde julefrokost? Læs med her og få gode råd! Posted on november 25, 2019Leave a comment

Tiden løber derudaf, og julen er snart ovre os igen. Dette betyder også, at det er højsæson for julefrokosterne. Endnu et år er gået og nu er det tid til flæskesteg og karrysild igen. Du skal måske planlægge julefrokost for firmaet eller familien og vennerne, men ligegyldigt hvem du skal holde for, er der nogle ting, som skal være på plads, for at kunne holde den perfekte julefrokost. Læs med her og få nogle gode råd til de ting, der skal være på plads, for at det kan blive endnu en succes.

Find gode lokaler

Det er vigtigt at have et sted at være til julefrokosten. Specielt hvis der er mange, der skal samles og der ikke er plads på kontoret eller derhjemme. Dog skal man være strategisk og i god tid, for at kunne booke noget. Tænk på lokation. Hvis kontoret eller hjemmet ligger for langt væk fra centrum og alle dem der skal deltage, så er det en idé at sørge for at få nogle centrale lokaler. På den måde sikrer du, at dine gæster har mulighed for at komme dertil og at gæsterne kan tage videre ud, hvis det ender i noget meget festligt. Derudover er det vigtigt at være i god tid. Planlæg fremad og sørg for at tage kontakt til eventuelle lokaler, sådan så lokalerne er sikret. Der er mange, der skal holde julefrokoster i den kommende periode, så vær i god tid og vær sikker på at få lokalerne.

Maden er afgørende

Maden til julefrokosten er selvfølgelig altafgørende. Det ligger endda i ordet. ”Frokost” betyder at man skal spise noget, så selvfølgelig gør det sig gældende til alle julefrokoster, at der er styr på maden. Catering er et godt bud, sådan så man ikke skal stå for maden selv. Hvis budgettet ikke er det største, kan det også være en idé at lave et sammenskudsgilde, så alle står for at tage én ret med eller noget tilbehør. Hvis budgettet også skal dække snacks og drikkevarer, er det helt klart en fordel at undersøge online grænsehandel. Dette kan spare dig mange penge, på de samme varer som du ville kunne få herhjemme. På netpris.dk kan man finde de samme varer til meget billigere priser. Så er snacksene og drikkevarerne i hus, og du har penge til overs!

Underholdning løfter stemningen

Underholdning er vigtigt til sociale arrangementer. Det er med til at ryste folk sammen og løfte humøret.  Underholdningen kan bestå af sjove lege, som for eksempel at lægge en seddel under folks tallerkener eller stole. På de sedler kan man lave sjove udfordringer, eller ting man skal gøre i løbet af aftenen, som for eksempel at holde en tale eller skåle hver gang nogen siger et bestemt ord eller lignende. Dette kan være med til at styrke sammenholdet og hæve humøret. Det kan dog til gengæld være, at der er nogle, der ikke føler sig tilpas ved at tale foran større mængder og måske endda oplever en form for angst. Hvis du eller nogle du kender, oplever angst, kan man kontakte mindcph.dk. De udbyder forskellige terapiforløb, der kan hjælpe mod blandt andet angst.

Pynt op!

Dette er rosinen i pølseenden og prikken over i’et. Der er ingen fest uden pynt! Skaf fine servietter, konfetti og guirlander til at hænge op. Det gør noget ved stemningen og får folk i rette humør til sådan en fest. En rigtig julet bordopdækning er på sin plads til sådan en begivenhed. Læg eventuelt en masse julekugler som pynt på bordet. Underholdningen og op-pyntningen vil være med til at skabe rammerne for den perfekte julefrokost. Så er der ikke andet for end at medbringe gæsterne og det gode humør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *